Продавам машини с марката BETA TOOLS на ТОП цена от Mashini

125 лева
30.11.2022 132 ID 5553
Описание:
Mashini BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на машини с марката BETA TOOLS на ТОП цени

Beta Tools е лидерът в производството на професионални работни инструменти. Beta Tools работи в няколко области на работа, включително строителство, хидравлика, електротехника и автомобилна индустрия. Традицията и иновацията са ключови елементи за екипа на Beta Tools за проектиране и производство на висококачествени, безопасни и издръжливи инструменти всеки ден, които непрекъснато се надграждат, за да отговорят на новите изисквания на професионалните потребители.

Машини БГ сме официален представител на Бета Туулс в България и предлагаме авто ръчни инструменти, аксесоари за водни помпи, куфари и шкафове с инструменти, пневматични инструменти, работни обувки, работно облекло, стандартни инструменти и много други с марката Beta Tools на ТОП цени .

Защо да изберете Mashini.bg:
• Предлагаме до 2 години гаранция за машини с марка BETA TOOLS
• Обслужваме и ремонтираме продукти с марката BETA TOOLS
• Доставяме части за марката BETA TOOLS
• Разполагаме с големи наличности от продукти с марка BETA TOOLS

Ако желаете да закупите машини с марка BETA TOOLS , представени в онлайн магазина на компанията, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви