Автоклиматици от Mashini BG на ТОП цени

119 лева
30.11.2022 180 ID 5510
Описание:
MASHINI BG предлага продажба, доставка и гаранция на артикули за Автоклиматици на ТОП цени

Автоматични станции за обслужване на автоклиматици - Редовната поддръжка на автоклиматика е ключът към неговата дълга и надеждна работа. Важен критерий, на който майсторите обръщат внимание, е поддържането на достатъчно налягане на хладилния агент в системата. За да не намалява, е необходимо бързо да се отстранят течовете и да се контролира количеството охлаждаща течност. За зареждане на устройства с фреон се използват специални станции.

Комплекти манометри за зареждане на фреон - Това е устройство, което ви позволява да се уверите, че стойностите на налягането са нормални и че фреонът е безопасно зареден с климатични системи, хладилни системи и устройства, които работят с хладилен агент. Фреоновият манометър ви позволява своевременно да проверявате нивото на налягането и да осигурите дългосрочно обслужване на техническите устройства.

Уреди за изтегляне на хладилен агент - извършват изпразване на остатъци от хладилни агенти от системата. Това са идеални уреди за по-големи системи и съоръжения със светлинен бутон за контрол. Уредите са лесни за транспортиране поради ниското си тегло и компактния си дизайн.

В МАШИНИ БГ поддържаме постоянно голям асортимент от артикули за Автоклиматици на доказани марки като Rothenberger и Geko на изгодни цени.

Ако желаете да закупите всичко необходимо за Автоклиматици, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Очакваме Ви! В Mashini.Bg предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви