Автодиагностика от Mashini BG на ТОП цени

104 лева
30.11.2022 157 ID 5509
Описание:
MASHINI BG предлага продажба, доставка и гаранция на артикули за Автодиагностика на най-ниски цени

Машини.БГ предлагаме автодиагностична апаратура и техника с високо качество и точност при измерване.

Осцилоскопи за диагностика – Осцилоскопът е устройство, предназначено за визуално наблюдение на процесите, протичащи в електрическите вериги на автомобили, включително система с високо напрежение.С това устройство можете да проверявате всички видове електрически сигнали от различни части на автомобила. Благодарение на осцилоскопа можете да анализирате всички сигнали на абсолютно всяка автомобилна верига, въз основа на информацията, да направите изводи за повредата и как да я поправите.

Автомобилни кодочетци - Четецът на кодове за автомобили е един от най-лесните инструменти за диагностика на автомобили, които ще намерите. Тези устройства са предназначени да взаимодействат с компютъра на автомобила и да издават кодове за грешки по много прост начин.

Дизел комън рейл тестери - Повечето дизелови двигатели в съвременните автомобили са оборудвани със система за впръскване на гориво Common Rail. В момента това е единствената горивна система, която отговаря на изискванията на стандартите Euro 5. Съответно, продължителността и равномерността на работа на инжекторите Common Rail директно зависи от качеството на дизеловото гориво.

В МАШИНИ БГ поддържаме постоянно голям асортимент от артикули за автодиагностика на доказани марки като SEALEY, HUBITOOLS, BGS TECHNIC, DEMA, UNICRAFT и POWERMAT на изгодни цени.

Ако желаете да закупите всичко необходимо за автодиагностика, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Очакваме Ви! В Mashini.Bg предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви