Уред за капучино

24 лева
16.01.2023 65 ID 5491
Описание:
【USB акумулаторна пенообразовател за мляко】 Тази ръчна пенообразувател за мляко се захранва от вградена акумулаторна батерия; батерията не подлежи на смяна; Екологичен и спестяващ пари продукт Той също така идва със студена зелена светлина, показваща пълна батерия и червена светлина, показваща изтощена батерия, удобни за ежедневна употреба. Едно зареждане, десетки дни употреба.
【3-скоростен регулируем пенообразувател за кафе】3-те настройки ви позволяват да избирате различни скорости, за да постигнете идеален ефект на пенообразуването. Ниска скорост за смесване на протеинови напитки на прах. Средна скорост за приготвяне на чай матча. Висока скорост за създаване на кремообразна млечна пяна, която може да се използва в кафе, лате, капучино и напитки.
【3 сменяеми универсални бъркалки】Налични са 3 сменяеми универсални бъркалки. Изберете главата за бъркалка с пружина, за да направите перфектната млечна пяна за сутрешното и следобедното си кафе. Главата за разбиване ви помага да разбиете яйцата и пухкавата сметана за нула време. А бъркалката може да ви помогне да се насладите на процеса на приготвяне на конфитюр и бебешка храна.
【Висококачествен пенообразувател за мляко】 Подвижната глава е изработена от неръждаема стомана с първокласно качество, лесна за почистване. Вграденият мощен двигател с ниско ниво на шум осигурява подобрена скорост на въртене, която няма да ви притеснява
Споделяне
Свързани обяви