Продавам машини с марката Cedima на ТОП цена от Mashini

298 лева
30.11.2022 225 ID 5476
Описание:
Mashini.BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на МАШИНИ с марката Cedima на ТОП цени

Историята на CEDIMA GmbH започва през 1984 г. Днес компанията е един от световните лидери в производството на оборудване за рязане и пробиване на бетон. Качество, ефективност и добро обслужване – това е мотото на Cedima GmbH, която от 1984 г. произвежда и продава инструменти и машини за строителната индустрия. Опитни квалифицирани служители постоянно гарантират високия стандарт на качеството на продуктите и машини по отношение на производителност, надеждност и икономичност. По този начин компанията се стреми към непрекъснато усъвършенстване.

Mashini BG предлага голяма разнообразие продукти с марка Cedima: режещи машини, специализирани инструменти, инструменти за рязане на строителни материали и други консумативи.

МАШИНИ БГ сме официален дилър на марката Cedima:
• предлагаме гаранция
• предлагаме сервиз и ремонт на марката Cedima
• предлагаме части за марката Cedima
• постоянно поддържаме големи наличности на продукти с марката Cedima
• предлагаме на ТОП цени

Ако желаете да закупите машини с марка Cedima, направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони. Нашият онлайн магазин Mashini.BG, предлага всички видове машини с марката Cedima. Очакваме Ви! В Машини БГ предлагаме всякакъв друг вид машини за домашния майстор, строителя и индустрията.

Обадете се сега!
Споделяне
Свързани обяви