Продавам машини с марката BATTIPAV на ТОП цена от Mashini

299 лева
30.11.2022 210 ID 5470
Описание:
Mashini.BG предлага ПРОДАЖБА, ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ на МАШИНИ с марката BATTIPAV на ТОП цени

Италианската компания BATTIPAV е основана през 1970г. В началото на своята производствена дейност БАТТИПАВ произвежда ролкови виброплочи. Малко по-късно продуктовата гама се разширява и през 80-те години е разработен първият нож за плочки от легендарната серия SUPER-PRO. Иновативните технологии и традициите в качеството позволиха на компанията да се превърне в европейски лидер в сегмента на производство на професионално оборудване и инструменти за полагане на керамични плочки, гранитогрес и естествен камък.

В момента продуктите на BATTIPAV са оценени от професионалисти по целия свят. Всички продукти на BATTIPAV са произведени в Италия, което се потвърждава от знака за качество, гравиран върху всеки инструмент. Това позволява на клиентите точно да идентифицират оригиналния инструмент и страната му на произход.

Mashini BG предлага богат асортимент на продукти с марката BATTIPAV: аксесоари за водни помпи, аксесоари за режещи машини, режещи и строителни машини, инструменти за рязане на строителни материали и специализирани инструменти.

МАШИНИ БГ сме официален дилър на марката BATTIPAV и предлагаме на нашите клиенти:
• до 2 години гаранция на машини и инструменти с марката BATTIPAV
• сервиз и ремонт на марката BATTIPAV
• резревни чести за продукти с марката BATTIPAV
• трайни наличности на продукти с марката BATTIPAV
• най-ниски цени

Ако желаете да закупите машини с марка BATTIPAV, посетете онлайн магазина на Mashini.BG и направете поръчка на уебсайта ни или се обадете на нашите телефони.
Очакваме Ви!
Споделяне
Свързани обяви