Фритюрник за готвене с горещ въздух

140 лева
20.11.2022 74 ID 5469
Описание:
Фритюрник за готвене с горещ въздух 6 литра
Ако обичате пържени храни, но калориите Ви притесняват, тогава имате нужда от този невероятен уред за готвене с горещ въздух. Той готви с въздух, вместо с мазнина. Приготвяйте разнообразни ястия с до 95% по-малко мазнини, без да правите компромиси с вкуса на храната.

Подобреният Еър Фрайер вече разполага с мощност от 2400 вата, с практични 8 програми и 6-литрова кошница, подходяща за приготвяне на храна за цялото семейство.

Осигурява същата възможност за приготвяне на пържена храна само с горещ въздух и с до 95% по-малко мазнини.

Компактен, подходящ за по-малки кухни и идеален за всеки, който се опитва да поддържа фигурата си, но не иска да се лишава от любимите си пържени храни. Можете без угризения да приготвяте хрупкави, пържени или картофки „Уеджис“, пилешки крилца и др.

Еър Фрайера използва циркулиращ, горещ въздух във всички посоки, за да сготви храната равномерно, хрупкава отвън и мека в средата, само с една чаена лъжичка мазнина. Така ще се наслаждавате на много по-леки, перфектно изпържени картофи, риба, месо и морски дарове. За разлика от традиционните фритюрници, след готвене с Еър Фрайер, в кухнята Ви няма да остава тежка миризма, като в столова.

Приготвяйте любимите си рецепти само с натискане на един бутон, благодарение на 8 предварително зададени програми:

Размразяване
Пържени картофки
Картофки Уеджис
Хапки
Месо
Риба
Кекс
Дехидратация
Надградени технически характеристики за по-лесно готвене:
разполага с таймер, с възможност за настройка до 60 минути, има по-голям капацитет (6 литра) и подобрена кошница за по-добри резултати и по-лесна употреба. Цели 2400 вата мощност приготвят шеф специалитети само за няколко минути. Спестете време и енергия! Незалепващото покритие осигурява лекота на ползване и почистване.

Удобен и бърз, с тъч дисплей, настройка на температурата и времето за готвене и бутон за плавно разделяне на кошницата и чекмеджето, което позволява по-лесно ползване
Споделяне
Свързани обяви