Комплект кухненски прибори от 12 части незалепващ силикон

55 лева
17.08.2022 158 ID 4684
Описание:
Комплект кухненски прибори от незалепващ силикон WM от 12 бр., комплект кухненски прибори за готвене от силикон с незалепващо покритие включва шпатули, щипки,лъжици и много други.

Характеристики на продукта:

Първокласно качество: Нашите кухненски прибори WM са наистина незалепващи. Те са проектирани и тествани стриктно, така че можете да сте сигурни срещу разтопяване на силикона. Нашият силикон е одобрен от FDA материал и не съдържа BPA и е напълно безопасен за готвене.
Устойчив на висока температура: Силиконовият материал от хранителен клас е по-издръжлив от други материали, което предотвратява отчупване, изкривяване, топене или други повреди. Съдовете за готвене могат да издържат на мигновени високи температури до 446°F/230, те няма да се стопят, освен ако не бъдат оставени на продължителни пламъци.
Внимателно проектиран: Специално внимание е обърнато на дървените дръжки, за да се гарантира, че получавате максимален комфорт и защита от топлина, която не получавате с метален съд, докато готвите любимото си ястие. Нашата поставка за съхранение на прибори има дупки на дъното, за да се гарантира, че цялата вода ще изтече.
Издръжлив и надежден: Нашите силиконови глави за прибори са много здрави и гъвкави. Те не се огъват, чупят, топят или ръждясват като метални или пластмасови прибори и не отделят опасни изпарения.

Описание на продукта:

Комплектът кухненски прибори съдържа всички неща, от които се нуждаете, за да изпълните кухненските си задачи. Комплектът включва решетъчна лъжица, лъжица, шпатула, четка за намазване, щипка за храна, бъркалка, лъжица за паста, решетъчна лъжица, твърда лъжица, шпатула, черпак и поставка.
Когато става въпрос за готвене, изборът на безопасен материал е от съществено значение. Изработихме приборите от висококачествено дърво и силикон за по-добър захват и по-удобна употреба, за да гарантираме това.
https://topappliances.eu/bg-pro duct-details-67.html
Споделяне
Свързани обяви