Развалям магии и проклятия, звънни на 0988975588

По договаряне
24.06.2021 39 ID 453
Описание:
бр. Павел - Разваля магии и проклятия, звънни на 0988975588 тел. без импулси, не взимам пари.
Много от хората, които идват при мен, търсят ясновидеца, астролога или екстрасенса. После разбират, че аз съм християнин. Молещ единствено Иисус Христос за помощ. Другите са сатанински явления. Ние не трябва да забравяме, че освен Бога и Неговия пратеник Иисус Христос, съществува и друга духовна сила – сатана и неговите паднали ангели. Който взема пари за молитва, ритуал или служене не е от Бога.

Изповядайте това на глас - Символ на вярата.

Вярвам в един Бог Отец, Вседържител, Творец на небето и земята, на всичко видимо и невидимо.

И в един Господ Иисус Христос, Сина Божий, Единородния, Който е роден от Отца преди всички векове: Светлина от Светлина, Бог истинен от Бог истинен, роден, несътворен, единосъщен с Отца, чрез Когото всичко е станало; Който заради нас човеците, и заради нашето спасение слезе от небесата и се въплъти от Дух Светий и Дева Мария и стана човек; и бе разпнат за нас при Понтия Пилата, и страда, и бе погребан; и възкръсна в третия ден, според Писанията; и се възнесе на небесата и седи отдясно на Отца; и пак ще дойде със слава да съди живи и мъртви и царството Му не ще има край.

И в Духа Светаго, Господа, Животоворящия, Който от Отца изхожда, Комуто се покланяме и Го славим наравно с Отца и Сина, и Който е говорил чрез пророците.

В едната света съборна и апостолска Църква. Изповядвам едно кръщение за опрощаване на греховете. Чакам възкресение на мъртвите и живот в бъдещия век. Амин!
Споделяне
Свързани обяви