Продавам фабрика за вафли в България с действащ бизнес.

4848000 лева
23.06.2022 11 ID 3644
Описание:
Продавам фабрика за вафли в България с действащ бизнес. Фабриката е изградена върху парцел от 12 890 кв.м., което дава възможност за разширяване на производствените и складови бази. Общата площ на сградата на фабриката е 2232 кв.м. Към момента фабриката е оборудвана със съвременно автоматизирано оборудване, а именно три автоматични линии за производство на вафли.
И двете линии са оборудвани с машини за тави и могат да произвеждат както хрупкави, така и покрити вафли.
Фирмата притежава 5 търговски марки, защитени от Патентното ведомство на Република България. Производственият капацитет на фабриката е до 12 000 кг вафли на ден.
"ТОТАЛ УАЙН" ООД "Лясковец" е българска компания, която затвърждава позициите си на българския и международния пазар.
LLC "Total Winnie - Lyaskovets" предлага богат избор от вафли с различни вкусове за деца и възрастни. Фирмата предлага тънки и нетънки вафли с вкус на мляко, какао или плод.Продуктът е познат на пазара повече от 20 години. Новата производствена база на фирмата се намира в Северна България, гр. Лясковец и е основана през 2007г.
Нашата мисия е да предлагаме на нашите клиенти висококачествени продукти, поради което сме въвели международни стандарти за управление на качеството ISO 9001:2008 и системата за контрол на производството HACCP, така че нашите продукти да са безопасни за консумация, да отговарят на всички изисквания и да отговарят на високия стандарт за качество .
През 2016 г. беше въведен европейският стандарт за контрол на качеството чрез системата за управление на безопасността на храните „FSSC – 22000“.
За нашите клиенти в Близкия изток въведохме стандарта HALAL.
Фабриката за вафли е напълно работеща, с пазари в страната, Европа и Близкия изток. Ние търгуваме с партньори от: Ирак, Йемен, Гърция, Румъния, Германия, Англия, Кипър, Словакия и Либия и списъкът продължава да расте.
Имаме договори с нашите партньори за работа с частни марки. Произвеждаме вафли марки - LATINO, Balkan, NIKA, SULTANIM, Sprint Racing.
Споделяне
Свързани обяви