Полиетиленови оранжерии и парници

1100 лева
15.06.2022 212 ID 3465
Описание:
АГРО ГРУП 79 ЕООД сме фирма производител на полиетиленови оранжерии от Русенска област, община Иваново - с. Божичен. Нашата мисия е да надграждаме непрекъснато себе си, за да създаваме висококачествени оранжерии, които да бъдат сигурен дом за вашата продукция. Полиетиленовите оранжерии има все по широкообхватно приложение. Може да се използват за отглеждане на разсад, домати и всякакви плодове и зеленчуци, цветя, а дори и да играят ролята на навес или гараж.
В продължение на години разработваме и усъвършенстваме нашите конструкции така, че да може да бъдат максимално здрави и устойчиви при силен вятър или обилен снеговалеж. Направихме вертикалните стени с височина от 1. 80м, което разширява максимално обема в долната част на оранжерията и прави лесен достъпа за обработка в близост до тях.
По цялата дължина на всяка ферма има допълнително заварени подсилващи елементи, които са от плътно желязо. Всяка наша оранжерия подсилваме с хиксове, поставени между първа и втора - последна и предпоследна ферма. Предлагаме и допълнително оборудване към Вашата оранжерия като например капково напояване, поцинковани колчета за домати или други високо растящи култури с размери Ф16, Ф20 и Ф27, метални, грундирани колчета с размери Ф16 и Ф18 , мулч, засенчващи мрежи, мрежи против градушка, мрежи за краставици, найлон за оранжерия, щипки към тях, скоби за домати т.н.
Безкомпромисно държим за качеството на материалите, с които работим.
Използваме дебелостенна тръба с диаметър 21, 3мм и 2мм дебелина на стената за направа на фермите.
Свързващите елементи между фермите / разпънките / са изработени от квадратни профили, като по този начин избегнахме риска от изкривяване(усукване) на конструкцията, който съществува при кръглите тръбите.
Плъзгащите врати при 6 и 8 метровите оранжерии се монтират на двойни релси, за да избегнем ефекта "перде".
При 4 метровите конструирахме вратите така, че да няма луфт и разстояние между касата.
За допълнително придържане на полиетилена поставяме препаски.
Споделяне
Свързани обяви