ЕПК двустаен Младост 1

174832 лева
13.01.2022 24 ID 1879
  • Тип обява: Продажба
  • Вид строителство: ЕПК
  • Етаж: 8
  • Брой етажи: 20
  • Квадратура, м2: 65
Описание:
Жилището се намира на спирката на Младост 1 срещу ХМС, зад хотел Метрополитън. Близо до детска градина и до училище 125 СУ. На пешеходно разстояние не повече от 3-5 минути. На пешеходно разстояние е и Мола на Цариградско - за 8 минути пеша се стига през тунела.
На паркинга пред блока винаги има место за паркиране.
Входната врата на блока е с чип. Има два асансьора - работещи. Голям и малък.
Общите части на етажа са след ремонт. Измазани стени, под гранитогрес. Прозорците в коридора пред апартамента с PVC дограма.
През жилището минават тръби на парното. Виждат се на снимките. Не могат на този етап да се отрежат. Високо са под тавана и не пречат. Може да се сложи частичен окачен таван с лунички, за да се скрият. Те са изолирани и не се плаща за парно. Апартамента е много топъл. Парното е спряно, радиаторите са махнати. Понеже е южно и санирано температурата в стаите е над 24 градуса зимно време. Не отопляваме с нищо. Тръбите които минават през апартамента дефакто го топлят безплатно.
Апартамента е в много добро състояние. Стаите хола и детската са големи, слънчеви и непреходни. Подовете са нивелирани и направена качествена замаска навсякъде - стаи, антре, кухня. Целия апартамент е с PVC дограма. Има в двете стаи климатици, единия от които е чисто нов още в гаранция. В кухнята и банята наскоро са сменени и двата щранга. Вратите са плътни и се затварят добре. Много добре шумоизолират. Кухнята е правена по поръчка всичко е качествено като изпълнение. Има абсорбатор, миялна машина, бързозагряващ котлон и вградена печка.
Жилището е със статут на Ателие на художници. На практика си е двустайно жилище. Всички сметки като вода, ток се водят и плащат като битови. За тези които се притесняват за Жилищна регистрация - ви уверявам, че няма никакъв проблем. Вади се такава за минути. Извадих преди 4 години от Общината документ за адресна регистрация за 2 минути. Която да послужи за детска градина и училището 125 СУ. Има 4 детски градини в района.
Споделяне
Свързани обяви