Двулицев матрак 82/190 см Coolcomfort

200 лева
10.12.2021 54 ID 1629
Описание:
Продавам двулицев матрак 82/190 см Coolcomfort нов с пълнеж мемори.Цена 200 лв. Цена в магазина 439 лв. Получавате комфорт на половин цена. Матракът е иползван само няколко дена от дете. Телефон 08******29. Приложението скрива номера ,но вие може да го отворите и видите.

Cool Comfort e двулицев матрак със средна твърдост. Ядрото му е от 100% високоеластична пяна и е облечено със сваляем, проветрив, вътрешен калъф с цип, който може да се пере в домашни условия. Външният калъф на матрака е с добавен слой от 2 см мемори пяна за приятно усещане на отмора и отпускане още в първите минути от лягането. Горната му част може да се отдели изцяло и да се използва като преносим топматрак от 100% мемори пяна.
CoolSensation текстилът на външния калъф има охлаждащо действие и предотвратява изпотяването. Съставен е от специални влакна, които отвеждат излишната топлина и влага от зоната около тялото. Така регулират температурата в средата на сън, като с това помагат за по-спокойна почивка без въртене и събуждане. Текстилът е с вплетени меки влакна, третирани срещу акари, бактерии и алергии.
 Произведен в Италия
 Ядро от високоеластична пяна
 Слой от 2 см мемори пяна за повече комфорт
 Външен калъф с цип и с терморегулиращ текстил
 Горната част на калъфа – преносим топматрак
 Вътрешен калъф с цип, подходящ за пране в домашни условия
 Антиалергична и антиакарна обработка на текстила
Споделяне
Свързани обяви