Студио N62 под наем с включено почистване в к-с Папая, Варна

630 лева
02.11.2023 31 ID 10428
Описание:
БЕЗ ПОСРЕДНИК! Отдава се под наем едностаен апартамент №62 с включени такса поддържа, интернет, ТВ и 2 пъти месечно почистване на апартамента от нашия екип. Сградата разполага със спортен център - фитнес, аеробни и бойни спортове, медицински център и дентална клиника, лаборатория! Свободен о септември месец!
Чудесна локация-Комплекс Папая, бул. Христо Смирненски 76, квартал Левски, Варна. Апартаментът е със ”френски” прозорци с троен стъклопакет и 7-камерна дограма, а източно изложение и източна тераса. Имотът е 31 кв.м., етаж 1, разполага с оборудва кухня с електроуреди, разтегателен диван със спална площ 140 см х 190 см, гардероб, с удобно портманто и шкаф за обувки, маса за хранене, холна маса. В наемната цена са включени 2 пъти месечно почистване на апартамента от нашия екип, интернет и телевизия и такса поддръжка за домоуправителя на сградата!
Комплексът предлага възможност за наем на подземно ПАРКОМЯСТО с контрол на достъп!
Телевизор 32 инча! Отличен пакет интернет+ТВ.
Комплексът разполага с вътрешен двор, контрол на достъп и цялостно видеонаблюдение и видеоконтрол! Прекрасен избор на жилище за 1 до 2 души. Не се допускат домашни любимци и пушене в жилището, както и партита!
Има опция за склад под наем за съхранение на вещи- срещу допълнително заплащане!
Сградата се намира срещу университетска болница ”Света Марина”, в двора на технически университет Варна, в близост до автобусни спирки, големи магазини, парк, детски площадки, аптека, заведения за хранене, велоалея
Обявата не е проверена от администратора на сайта! Сайта не носи отговорност за съдържанието, достоверността и точността на обявата.
Споделяне
Свързани обяви